Päivitetty 16.03.2020

Elina Ala-Nikkola

Asiantuntija

Olen koulutukseltani kulttuurituottaja YAMK, joka on suuntautunut erityisesti yhteisöjen managerointiin ja fasilitointiin sekä eri alojen rajapinnoilla tapahtuvaan toimintaan. Lisäksi olen tehnyt muun muassa viestinnän opintoja ja työskennellyt pitkään julkaisutoiminnan parissa. Osaamiseni sijoittuu erityisesti osallistavan työskentelyn, viestinnän, kehittämisen, projektinhallinnan sekä luovan työotteen kentille. Korkeakoulutuskentästä minulla on 20 vuoden kokemus, niin koulutuksen kuin TKI-toiminnankin puitteissa.

Strategia- ja kehityspalvelut

Osallistavalla otteella työskentelevä prosessien fasilitoija ja sparraaja. Osaaja Parru-tiimistä eli osallistavan prosessisparrauksen tiimistä. parru@metropolia.fi
Elina Ala-Nikkola

Ota yhteyttä

Puhelin:

Postiosoite:

PL 4071, 00079 Metropolia

Kampus:

Leiritie 1, 01600 Vantaa

Näytä kartalla

Kielitaito

Suomi: Äidinkieli Englanti: Hyvä Ruotsi: Keskinkertainen Ranska: Alkeet

Julkaisut

Työskentelin vuosina 2016-2019 Metropolian julkaisukoordinaattorina, jolloin tein päivittäin töitä julkaisujen parissa henkilöstön julkaisutoiminnassa auttaen ja sitä sparraten ja Metropolian julkaisutoimintaa kehittäen.  Olen myös tehnyt sanomalehtitoimittajan töitä.

Lisäksi kirjoittelen säännöllisesti myös omia artikkeleita lehtiin, kirjoihin ja blogeihin, josta alla joitakin mainintoja viimeisimmiltä vuosilta:

BLOGEJA JA VERKKOARTIKKELEITA:

ARTIKKELEITA JA JULKAISUJA:

TOIMITTAMIANI JULKAISUJA:

OPINNÄYTETYÖNI:

 

 

Kiinnostuksen kohteet

Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista ilmiöistä ja siitä miten maailmasta voisi tehdä paremman paikan. Siihen korkeakoululla on avainasema.  Työssäni autankin henkilöstöämme, opiskelijoitamme ja sidosryhmiämme tuomaan esiin erilaisia näkökulmia, kehittämistä ja dialogia. Innostun eri alojen asiantuntijoiden osaamisesta, hyvästä yhteisöllisestä työskentelystä sekä kaikenlaisesta kieleen, lukemiseen ja kirjoittamiseen ja visuaalisuuteen liittyvästä. Uskon siihen, että rajapinnat, ovat taikapaikkoja, joissa asiat mahdollistuvat.